دوشنبه, تیر 13, 1401
  • ورود
مجله خودرو ماشین نو
  • خانه
  • اخبار خودرو
  • خرابی و تعمیر خودرو
  • دانستنی‌های خودرو
  • خرید لوازم یدکی
  • ارتباط با ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • اخبار خودرو
  • خرابی و تعمیر خودرو
  • دانستنی‌های خودرو
  • خرید لوازم یدکی
  • ارتباط با ما
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله خودرو ماشین نو
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

وبلاگ ماشین نو » دانستنی‌های خودرو » خودرو هیبریدی چیست و چه تفاوتی با خودروی برقی دارد؟

خودرو هیبریدی چیست و چه تفاوتی با خودروی برقی دارد؟

مدت زمان شارژ خودرو هیبریدی چقدر است؟

مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه
0
خودرو هیبریدی

بیش از یک دهه از ورود خودرو هیبریدی ( hybrid ) به بازار می‌گذرد و رفته رفته این محصولات جایگاه خود را در میان دیگر خودروها پیدا کرده‌اند. خودرو هیبریدی دیگر محصولاتی لوکس و تجملی نیستند. در کشورهای پیشرفته استفاده از این خودروها به دلیل آلایندگی کمتر و تخفیف‌ها و معافیت‌های مالیاتی مختلفی که دولت‌ها برای آنها در نظر گرفته‌اند رو به گسترش است. برای آشنایی بیشتر با این خودروها تا انتها با ماشین نو باشید.

در این مقاله می خوانید: پنهان
1) خودروی هیبریدی چیست؟
1.1) مفهوم خودروهای هیبریدی
1.2) خودروهای هیبریدی چگونه کار می‌کنند؟
1.3) مدت زمان شارژ خودرو هیبریدی چقدر است؟
1.4) باتری خودروهای هیبریدی چگونه شارژ می‌شود؟
1.4.1) شارژ خودرو با برق شهر
1.5) مصرف سوخت خودروهای هیبریدی چقدر است؟
1.6) خودروی هیبریدی در ایران وجود دارد؟
1.7) فرق خودرو هیبریدی و بنزینی در چیست؟
2) خودرو برقی چیست؟
2.1) چرا از خودروی برقی استفاده کنیم؟
2.2) آلایندگی خودروهای برقی تفاوتی با خودروهای دیگر ندارند.
2.3) تاثیر آلایندگی خودروهای برقی بر سلامت انسان
2.4) ماشین برقی ایرانی یوز
2.5) تفاوت خودرو هیبریدی و برقی چیست؟

خودروی هیبریدی چیست؟

کلمه هیبرید (Hybrid) به معنای ترکیب دو عنصر متفاوت است. خودرو هیبریدی به چه نوع خودروهایی گفته می‌شود؟

خودرو هیبریدی به خودروهایی اطلاق می‌شود که دارای سیستمی از یک موتور بنزینی معمولی، موتور الکتریکی و یک باتری قابل شارژ می‌باشد که هر سه در یک خودرو جای گرفته اند و از آنجا که امروزه به دلیل قیمت بالای بنزین این خودروها بسیار مورد استقبال قرار گرفته اند، باعث شده تا قیمت بیشتری را در بازار خودرو به خود اختصاص دهند.

این خودروها در 4 دسته تقسیم بندی می‌شوند:

  • پلاگین هیبریدی: اولین گروه که به وسیله سوکت‌های مخصوصی که به شارژ برقی متصل می‌شوند سوختگیری می‌کنند. این گروه از خودروها به صورت مستقل و ترکیبی از هر دو سوخت بنزینی و گازسوز انرژی خود را کسب می‌کنند. این گروه نسبت به سه نوع دیگر دارای مزایا و سازگاری‌های بیشتری است.
  • هیبریدی سری: اولین منبع سوخت این نوع از خودروهای هیبریدی انرژی الکتریکی است از اینرو میزان آلایندگی آنها بسیار کم است و در زمان اتمام سوخت الکتریکی خود از موتور احتراقی کمک می‌گیرند. سوخت این نوع از خودرو هیبریدی از سوخت‌های فسیلی است و نمی‌توان تنها به موتور الکتریکی آن برای حرکت اکتفا کرد.
  • هیبریدی ملایم: این سبک از خودروهای هیبریدی جذاب و محدود هستند. زیرا خودروهای سوپر اسپرت این قابلیت را دارا می‌باشند. به عنوان نمونه خودروی فراری در این گروه از خودروهای هیبریدی قرار می‌گیرد.
  • تویوتا پریوس: این گروه از خودروها که از بازار ژاپن وارد بازارهای ایران شده است و توانسته اند به خوبی بدرخشند.

تولید خودرو هیبریدی برای اولین بار توسط کمپانی تویوتا به تولید انبوه رسید و شرکت‌های سازنده دیگر هم پس از اینکه مورد استقبال قرار گرفت به تولید انواع آن پرداختند و سبب شد تا این تکنولوژی هر روز تحولات بیشتری را تجربه کند.

خودرو هیبریدی صدای بسیار کمی دارند به صورتی که حتی در زمان روشن بودن خودرو به سختی می‌توان متوجه روشن بودن آن شد. دلیل آنهم به خاطر این است که زمان روشن شدن خودرو موتور بنزینی فعال نیست و موتور برقی سبب استارت و حرکت خودرو می‌باشد.

خودروهای هیبریدی همچنین عملکرد موثری در تردد شهری دارند چرا که قابلیت تغییر وضعیت در نوع سوخت خودرو بسیار حائز اهمیت است.

خودرو هیبریدی صدای بسیار کمی دارند به صورتی که حتی در زمان روشن بودن خودرو به سختی می‌توان متوجه روشن بودن آن شد. دلیل آنهم به خاطر این است که زمان روشن شدن خودرو موتور بنزینی فعال نیست و موتور برقی سبب استارت و حرکت خودرو می‌باشد.

خودروهای هیبریدی همچنین عملکرد موثری در تردد شهری دارند چرا که قابلیت تغییر وضعیت در نوع سوخت خودرو بسیار حائز اهمیت است.

مفهوم خودروهای هیبریدی

به‌طورکلی خودروهایی که از منبع متفاوت برای تولید نیروی حرکت استفاده می‌کنند به خودروهای هیبریدی معروف‌اند. اما در تعریف جدید چنین خودروهایی از یک موتور الکتریکی و یک موتور دیزلی یا بنزینی درون‌سوز بهره می‌برند. هیبریدها به دو دسته سری و موازی تقسیم می‌شوند. در خودروهای سری موتور درون‌سوز بنزینی یا دیزلی به‌طور مستقیم انرژی موردنیاز برای حرکت را تأمین نمی‌کند. بلکه تنها به‌عنوان یک ژنراتور شارژ باتری خودرو را بر عهده دارد. در خودروهای هیبریدی سری موتور الکتریکی موظف به تولید انرژی برای چرخ‌هاست.

در خودروهای هیبریدی موازی موتور درون‌سوز و موتور الکتریکی هر دو باهم نیروی حرکتی را تأمین می‌کنند. به این معنی که هر دو به سیستم انتقال قدرت متصل هستند و می‌توانند به‌طور مجزا خودرو را به حرکت دربیاورند.

پیشنهاد مطالعه:  سیلندر ماشین چیست؟ کار سیلندر، اجزا انواع و شکل سیلندر خودرو

خودرو هیبریدی

خودروهای هیبریدی چگونه کار می‌کنند؟

یکی از سوالات متداول در خصوص چگونگی طرز کار خودروهای هیبریدی است؟ در ادامه مقاله به این مقوله مهم خواهیم پرداخت.

خودروهای هیبریدی برای تامین انرژی از دو یا چند منبع بهره می‌برند و از سوخت‌هایی مانند گازهای پروپان، سی ان جی، هیدروژن و حتی انرژی خورشید برای حرکت استفاده می‌کنند. البته به این بدان معنا نیست که پس از اتمام یک سوخت به سراغ سوخت دیگری می‌رود بلکه این سیستم قابلیت این را دارا می‌باشد که در هر زمانی بر حسب نیاز نوع سوخت جایگزین دیگری می‌شود.

البته نوع تکنولوژی که در این نوع از خودروها استفاده می‌شود بستگی به شرکت سازنده دارد و با یکدیگر متفاوت است. از مزایای این خودرو کاهش در مصرف سوخت است و همچنین کاهش آلایندگی محیط زیست از اینرو به خودروهای دوستدار طبیعت یا خودرو سبز هم شهرت یافته اند.

خودروی هیبریدی

در این نوع خودروها موتور بنزینی نسبت به دیگر خودروها کوچکتر است یعنی سوخت بنزینی آن کم می‌باشد و تنها برای شتاب گرفتن خودرو در سربالایی‌ها به کمک موتور برقی خودرو می‌آید.

طرز کار خودروهای هیبریدی در برخی از به وسیله موتور احتراقی و انرژی حاصل از آن شارژ می‌شود و در برخی دیگر انرژی مورد نیاز خود را از راه جذب انرژی از ترمز خودرو  فراهم می‌کند.

برخی دیگر از انواع خودرو هیبریدی از درگاه‌های برق مخصوص شارژ می‌شوند و در نوعی دیگر از آنها انرژی جنبشی که در زمان ترمزگیری هدر رفته است را به صورت الکتریسیته در باتری ذخیره می‌کند و سپس مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این مدل، موتور بنزینی در زمان پارک یا توقف خودرو در ترافیک و یا پشت چراغ قرمز موتور خاموش شده و موتور الکتریکی فعال شده در نتیجه منجر به مصرف سوخت کمتر و کاهش آلایندگی می‌شود. تغییری که در نوع سوخت و انرژی این مدل از خودرو صورت می‌گیرد کاملا هوشمندانه بوده و مستقیما توسط کامپیوتر مرکزی کنترل و اجرا می‌شود.

خودرو هیبریدی قابلیت استارت موتور بنزینی را بدون نیاز به موتور شروع کننده دارا می‌باشند به همین دلیل قادر به خاموش کردن موتور به صورت یکنواخت برای روشن کردن، توقف و حتی بعد از آزاد شدن پدال ترمز می‌باشند که با این تکنولوژی پیشرفته از اتلاف سوخت جلوگیری می‌کند.

مدت زمان شارژ خودرو هیبریدی چقدر است؟

هماهنگونه که قبلا گفته شد خودرو هیبریدی دارای دو یا چند منبع تغذیه برای سوخت است همین امر باعث می‌شود تا در مدل‌های مختلف آن، مدت زمان شارژ خودرو هیبریدی متفاوت باشد. باتری خودرو هیبریدی از نوع لیتیوم – یون می‌باشند که باید توجه داشت در صورتی که از آنها استفاده نشود باتری خودرو خالی می‌شود. خودروسازان عنوان کرده اند که عمر باتری خودرو هیبریدی حداقل پنج سال است اما با توجه به اینکه 70 درصد از ظرفیت اصلی باتری خودرو قبل از پنج سال تمام می‌شود شما می‌توانید 8 تا 10 سال از باتری اصلی این خودرو بهره ببرید.

باتری‌های خودروهای هیبریدی توسط یک پریز سه شاخه برق و شارژر 120 ولتی تامین می‌شود که مدت زمان شارژ خودرو هیبریدی 20 ساعت می‌باشد.

همین زمان برای خودرو هیبریدی پلاگین حدود 240 ولت با مدت زمان 8 الی 12 ساعت با کاهش روبرو است. اما خودروهای برقی از آنجا که دارای یک منبع تغذیه سوخت آنهم از نوع برق می‌باشند دارای شارژ 480 ولت با مدت زمان کمتر از 30 دقیقه حدود 80 درصد شارژ خواهد شد.

باتری خودروهای هیبریدی چگونه شارژ می‌شود؟

موتورهای الکتریکی با اتصال به جریان برق دوران می‌کنند اما همین موتورها قادرند عملکردی معکوس نیز داشته باشند و با دریافت انرژی مکانیکی حاصل از چرخش محور جریان الکتریکی تولید کنند. باتری خودروهای هیبریدی دقیقا به همین شکل شارژ می‌شود. هنگامی‌که موتور درون‌سوز کار می‌کند باتری خودرو با چرخش محور موتور الکتریکی شارژ می‌شود. در خودروهای هیبریدی سری-موازی یک دینام در سر راه سیستم انتقال قدرت قرار دارد که به‌طور پیوسته باتری‌ها را شارژ می‌کند. تویوتا پریوس ( toyota prius ) از جمله این خودروهاست که به نسبت سایر نمونه‌ها طرفداران بیشتری دارد. همچنین در این خودروها جریان موتور الکتریکی در هنگام ترمزگیری قطع شده و موتور بلافاصله مانند یک ژنراتور انرژی حاصل از حرکت چرخ‌ها را به جریان الکتریکی تبدیل کرده و باتری‌ها را شارژ می‌کند.

خودروی هیبریدی

شارژ خودرو با برق شهر

از زمان پیدایش خودروهای هیبریدی تلاش زیادی برای شارژ باتری‌ها با برق شهر صورت گرفته است. در این راستا نمونه‌هایی موسوم به plug in Hybrid تولید شده‌اند که در مقایسه با نمونه‌های دیگر گران‌تر هستند. در این خودروها باتری علاوه بر روش‌های گفته‌شده توسط شارژهای مخصوص از برق شهر نیز تغذیه می‌شوند؛ بنابراین در مسیرهای شهری می‌توان تنها از موتور الکتریکی برای تأمین نیروی حرکتی استفاده کرد.

پیشنهاد مطالعه:  محاسبه مصرف سوخت خودرو + روشهای کاهش مصرف بنزین

مصرف سوخت خودروهای هیبریدی چقدر است؟

سوخت خودروهای هیبریدی ترکیبی است و شامل: گازهای پروپان، سی ان جی، هیدروژن یا انرژی خورشید می‌باشد. به دلیل سوخت ترکیبی مصرف سوخت خودروهای هیبریدی کم است. نکته قابل توجهی در مورد تعیین مصرف سوخت خودروهای هیبریدی وجود دارد این است که به دلیل ترکیبی بودن نوع سوخت آن دقیقا قابل اندازه گیری نمی‌باشد.

خودروی هیبریدی در ایران وجود دارد؟

پس از بررسی خودروهای هیبریدی در ایران نسبت به خودروهای برقی و بنزینی و چگونگی عملکرد هر کدام باید بدانیم در ایران کدام خودروهای وارداتی از سیستم هیبریدی حمایت می‌کنند. در لیست خودروهای هیبریدی در ایران بدون شک باید ابتدا نام تویوتا CHR را بر زبان آورد چرا که کمپانی تویوتا اولین شرکتی بود که به صورت انبوه به تولید خودرو هیبریدی اقدام کرد و این خودرو تنها کراس اوور کوچک در بازار خودرو کشور است که مجهز به پیشرانه هیبریدی است.

سپس می‌توان از تویوتا کمری XLE که یکی از محبوب ترین و پرفروش ترین خودروهای موجود در ایران است، نام برد ، تویوتا کمری SE دومین خودروی تویوتا که مجهز به پیشرانه هیبریدی شده است، لکسوس NXH300H که یکی از قدرتمندترین خودروهای شاسی بلند 7 نفره فول سایز ژاپنی است که محبوبیت خاصی از نظر ویژگی‌های ظاهری و فنی برخوردار است، تویوتا پریوس که سالها عنوان یکی از پاک‌ترین خودروهای هیبریدی جهان را یدک می‌کشد، لکسوس CT200H، هیوندای سوناتا هیبرید، کیا اپتیما که فروش خوبی را در ایران تجربه کرد و ب ام دبلیو i8 که خودروی محبوب کمپانی آلمانی است و موفق ترین خودرو هیبریدی کمپانی باواریان می‌باشد و در سال 2020 تولید آن متوقف شد؛ اشاره کرد.

خودروی هیبریدی

فرق خودرو هیبریدی و بنزینی در چیست؟

اگر بخواهیم به فرق میان خودرو هیبریدی و بنزینی بپردازیم باید گفت که خودرو هیبریدی از چند منبع سوخت تغذیه می‌کنند که این باعث می‌شود تا در مصرف سوخت صرفه جویی شده و کمک می‌کند تا آلاینده‌های کمتری وارد محیط زیست شود.  اما خودروی بنزینی تنها مصرف سوخت بنزینی دارد که مصرف بالایی دارد و همچنین آلاینده‌های بسیاری را وارد محیط زیست می‌کند.

از موارد دیگری که می‌توان به فرق خودرو هیبریدی و بنزینی اشاره کرد این است که در خودروهای هیبریدی موتورها وقتی موتور الکتریکی آنها با سرعت آهسته می‌چرخد قدرت بالایی تولید می‌کنند اما این عملکرد در خودروهای بنزینی کاملا  برعکس می‌باشد و زمانی که در بالاترین سطح چرخش باشند بیشترین شتاب و قدرت را دارند.

خودرو برقی چیست؟

اتومبیل‌های برقی مانند دیگر خودروها از قطعات یدکی بسیاری تشکیل شده اند. اما در این بین از اجزای بیشتری که توسط سیم‌ها به هم متصل شده اند تشکیل شده است.

هنگامی‌که صحبت از آلایندگی خودروهای برقی به میان می‌آید شاید فکر کنید که گوینده قصد مزاح دارد چراکه اغلب تصور می‌کنید که این گونه از خودروها آلایندگی در حد صفر دارند؛ اما پژوهش‌ها نشان می‌دهد که واقعیت بسیار متفاوت از دیدگاه ما است.

بر اساس نتایج یک پژوهش صورت گرفته در دانشگاه ادینبورگ خودروهای هیبریدی می‌توانند به‌اندازه خودروهای احتراق داخلی آلاینده تولید کنند. این پس چگونه این موضوع امکان‌پذیر است؟

چرا  از خودروی برقی استفاده کنیم؟

ماشین برقی مزایای چون کاهش آلودگی در کلانشهرها و کاهش وابستگی به نفت را دارا می‌باشد. خودرویی مانند یوز که دارای حجم کم  و ابعاد کوچکی می‌باشد رانندگی آسان و نیاز به جای پارک کمتر و در نهایت کاهش خطر رانندگی را به همراه خواهد داشت.

آلایندگی خودروهای برقی تفاوتی با خودروهای دیگر ندارند.

پاسخ به دیدگاه ما از آلاینده‌ها بازمی‌گردد. تصور انسان‌ها از آلاینده‌های خودرو تنها به گازهای خروجی از اگزوز محدود می‌شود و بر اساس این نگرش آلایندگی خودروهای برقی برابر صفر خواهد بود اما گازهای خروجی از خودروهای احتراق داخلی در واقع بخش کوچکی از آلاینده‌های خودرو را تشکیل می‌دهند.

هنگامی‌که از آلاینده‌ها صحبت می‌کنیم باید ذرات معلق حاصل از حرکت خودروها را نیز در نظر بگیریم و در کمال تعجب 90 درصد از این ذرات هیچ ارتباطی با اگزوز خودرو ندارند. پس خودروهای برقی نیز می‌توانند مستعد تولید آنها باشند. خودروها چه برقی باشند و چه احتراق داخلی هنوز از قسمت‌های مشترکی نظیر چرخ و لنت ترمز تشکیل می‌شوند و ذرات حاصل از فرسایش تایر، آزبست حاصل از لنت ترمز و گرد و غبار ناشی از حرکت خودرو در جاده از جمله آلاینده‌های خودروهای برقی و بنزینی محسوب می‌شوند. از سوی دیگر این عوامل مخرب با ازدیاد وزن خودرو افزایش می‌یابند و خودروهای برقی که به دلیل استفاده از باتری‌های فشرده به‌طور میانگین 24 درصد از خودروهای بنزینی سنگین‌تر هستند، این آلاینده‌ها را بیشتر تولید می‌کنند.

پیشنهاد مطالعه:  تفاوت روغن گیربکس، واسکازین و روغن جعبه دنده چیست؟

تاثیر آلایندگی خودروهای برقی بر سلامت انسان

بر اساس یافته‌ها گازهای خروجی اگزوز خودروهای جدید تنها یک سوم مجموع آلاینده‌ها را تشکیل می‌دهند. همچنین این گازها از زیان کمتری در مقایسه با ذرات معلق برخوردارند؛ بنابراین آلاینده‌های ناشی از ترمز و تایرها بیش از گازهای خروجی از اگزوز در سکته‌ها و بیماری‌های قلبی، تنفسی نقش دارند.

در واقع آلاینده‌ها هر یک به‌نوعی در چرخه سلامت انسان تاثیر می‌گذارند اما تا جایی به‌طور مستقیم به سلامت انسان مربوط باشد ذرات معلق خطر بیشتری دارند. با این وصف می‌توان وزن خودرو را مانع اصلی کاهش آلایندگی خودروهای برقی دانست. این وزن بالا موجب می‌شود تا خودروهای برقی از تایرهای مخصوصی با ترکیبات سخت‌تر استفاده کنند تا مقاومت غلتشی آنها کاهش یابد؛ اما این تایرها بیشتر از نمونه‌های دیگر به ذرات معلق تجزیه می‌شوند.

ماشین برقی ایرانی یوز

در این بخش نگاهی به ماشین برقی ایرانی یوز و مشخصات فنی یوز می‌پردازیم. اگر میخواهید قیمت خودروی برقی یوز و خودروهای هم قیمت آن را بدانید همچنان ما را تا پایان مقاله همراهی کنید.

استفاده از خودروهای برقی در تمام جهان فراگیر شده است. خودرویی که در ایران به عنوان یک پروژه به دانشجویان دانشگاه باراجین قزوین سپرده شد و با موفقیت ساخته شد و بعد از گذر 5 سال مجوز ساخت 30 دستگاه از این خودرو صادر شد.

اولین خودروی برقی یوز، که بر سر زبان‌ها افتاده است و به عنوان یک خودرو چهار چرخ بین خودرو و موتورسیکلت قرار دارد و  به صورت دست ساز به مشتریان عرضه می‌شود.

خودرو هیبریدی

این خودرو که 2 نفره می‌باشد دارای حواشی بسیاری می‌باشد و به گفته حسین زیارتی مدیر شرکت پاراکس موتورز و سازنده این خودرو در ساخت یوز، برخلاف شایعات مطرح شده از قطعات چینی و غیر چینی استفاده نشده است بلکه تمام قطعات اصلی آن بر اساس پلتفرم اصلی و منبع باز رنو توییزی و استانداردهای اروپایی و مشترک با رنو از لوازم گران قیمت موتور، درایور و باتری‌های اروپایی ساخته شده است .

ماشین برقی یوز از 900 قطعه تشکیل شده است و با تشکیل تیم بزرگی از 90 قطعه ساز داخلی با تخصص‌های مختلف 85 درصد از این قطعات را تولید و 15 درصد آن از خارج کشور تهیه شده است.

داخل خودرو برقی یوز

استفاده از متریال با کیفیت و چرم در داخل یوز، جنس کامپوزیتی بدنه باعث شده است که برتری بالاتری به رنو پیدا کند و به عنوان یک خودروی تولید محدود در خط تولید قرار بگیرد.

خودرو هیبریدی

مشخصات فنی خودروی برقی یوز

تعداد سرنشین 2 نفر
توان بیشینه 13 کیلووات (42/17 اسب بخار)
موتور محرک AC آسنکرون
نوع گیربکس  اتوماتیک
تعداد دنده 1
سایز تایر جلو 80* 125 R13
سایز تایر عقب 145*80 R13
نوع باتری  لیتیوم آیون
شارژر نصب روی خودرو با توان 2 کیلووات
زمان شارژ  3 ساعت و 30 دقیقه
سرعت بیشینه 80 کیلومتر بر ساعت
شتاب 0 تا 45 کیلومتر بر ساعت  6.1 ثانیه
شتاب 30 تا 60 کیلومتر بر ساعت 8.1 ثانیه

تفاوت خودرو هیبریدی و برقی چیست؟

اگر کنجکاو هستید که بدانید تفاوت خودرو هیبریدی و برقی چیست؟ با ادامه مقاله با ما همراه باشید.

خودروهای هیبریدی و برقی از چند جنبه تفاوت‌های فاحشی با یکدیگر دارند. تفاوت در قسمت ظاهری که شامل رنگ و لوگوی آنها می‌باشد به طور مثال در خودروی هیبریدی تویوتا و لکسوس لوگوی آنها به رنگ آبی و در جلو و عقب خودرو مشاهده می‌شود و در خودروهای بنزینی لوگوی آنها دارای پس زمینه مشکی می‌باشد. همچنین عبارت Hibrid در قسمتی از خودرو هیبریدی حک شده است.

تفاوت دیگر در مورد نوع سوخت می‌باشد که خودروهای هیبریدی سوخت ترکیبی دارند که سبب کاهش مصرف سوخت و همچنین کاهش آلایندگی می‌شود اما خودروهای برقی چنین امکانی را ندارند و تنها به یک نوع سوخت مجهز می‌باشند که در صورت اتمام آن نیاز است تا با استفاده از ایستگاه‌های مخصوص و البته محدود مجدد شارز شوند. خودروهای برقی هیچ آلودگی زیست محیطی و گلخانه‌ای را به وجود نمی‌آورد و باتری آن با یک بار شارژ حدود 250 کیلومتر را طی می‌کند.

خودروی هیبریدی

5/5 - (2 رای)
برچسب ها: خودروی برقیخودروی هیبریدی
پست قبلی

گیربکس ماشین – انواع و عملکرد گیربکس، دلایل خرابی و صدا دادن گیربکس و…

پست‌ بعدی

خودروی پرنده | ایرومبیل تحقق رویای یک‌صد ساله

پست‌ بعدی
خودروی پرنده | ایرومبیل تحقق رویای یک‌صد ساله

خودروی پرنده | ایرومبیل تحقق رویای یک‌صد ساله

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خرید آنلاین لوازم یدکی

لوازم یدکی ام وی ام

لوازم یدکی لیفان

لوازم یدکی هیوندای

لوازم یدکی کیا

لوازم یدکی رنو

اطلاعات تماس

آدرس: تهران، خیابان جمهوری، کوچه مراغه ای،

بن بست یاس شرقی، پلاک 11

تلفن تماس: 02191301374

ایمیل: info@mashinno.com

دسته بندی مقالات

  • اخبار خودرو
  • خرابی و تعمیر خودرو
  • دانستنی‌های خودرو

پیوندها

فروشگاه لوازم یدکی
فروش در ماشین نو

درباره ما

ماشین نو اولین بازارچه آنلاین لوازم یدکی خودرو است که در سال ۹۴ با پایبندی به اهداف کلیدی خود یعنی کیفیت ، قیمت و سهولت خرید که همواره بر آن پایبند هست تأسیس شد .فروشگاه اینترنتی لوازم یدکی ماشین نو با داشتن بیش از ۱۰۰ تامین کننده و وارد کننده اصلی لوازم یدکی که همواره در حال افزایش می باشند تعهد دارد تمامی کالاها را با بالاترین کیفیت و پایین ترین قیمت ممکن به مشتریان خود عرضه نماید.

© 2022 ماشین نو -کلیه حقوق مادی و‌ معنوی این وب سایت برای شرکت ماشین نو محفوظ است .

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • اخبار خودرو
  • خرابی و تعمیر خودرو
  • دانستنی‌های خودرو
  • خرید لوازم یدکی
  • ارتباط با ما

© 2022 ماشین نو -کلیه حقوق مادی و‌ معنوی این وب سایت برای شرکت ماشین نو محفوظ است .

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم