مجله خودرو ماشین نومجله خودرو ماشین نو
  • خانه
  • دانستنی های خودرو
  • خرابی و تعمیر خودرو
  • اخبار خودرو
  • فروشگاه لوازم یدکی
اعلان نمایش بیشتر
مجله خودرو ماشین نومجله خودرو ماشین نو
Search
  • خانه
  • دانستنی های خودرو
  • خرابی و تعمیر خودرو
  • اخبار خودرو
  • فروشگاه لوازم یدکی
Sign In ورود
ما را دنبال کنید
Made by ThemeRuby using the Foxiz theme. Powered by WordPress
مجله خودرو ماشین نو > دانستنی‌های خودرو > محاسبه مصرف سوخت خودرو + روشهای کاهش مصرف بنزین
دانستنی‌های خودرو

محاسبه مصرف سوخت خودرو + روشهای کاهش مصرف بنزین

ادمین 1
آخرین به روز رسانی: 1401/03/24 \ب.ظ\31 2:22 بعد از ظهر
توسط ادمین 1 17 دقیقه زمان مطالعه
کاهش مصرف سوخت
اشتراک گذاری

در این مقاله  شما با سه مبحث مهم آشنا خواهید شد: نحوه محاسبه مصرف سوخت خودرو و سپس، روشهایی برای کاهش مصرف سوخت و کاهش هزینه های سوخت ماشین آشنا می شوید. پس تا پایان مقاله با وبسایت فروشگاه لوازم یدکی ماشین نو همراه باشید.

در این مقاله می خوانید: پنهان
1) خودروهای کم مصرف بازار ایران را بشناسید.
2) آگاهی از مصرف بنزین خودرو
3) فرمول محاسبه مصرف سوخت خودرو
4) نکات محاسبه مصرف سوخت خودرو
5) بهترین زمان برای سوختگیری خودرو
6) کاهش مصرف سوخت خودرو
7) چه مواردی از کاهش مصرف بنزین خودرو جلوگیری می‌کنند؟
8) راه‌های کاهش مصرف سوخت خودرو
8.1) انتخاب بنزین مناسب خودرو
8.2) هوشمندانه رانندگی کنید.
8.3) تعمیر و سرویس به‌موقع خودرو
8.4) ترک عادت کنید.
9) نکات فنی کاهش مصرف سوخت خودرو
10) محاسبه آنلاین مصرف بنزین ماشین

خودروهای کم مصرف بازار ایران را بشناسید.

با بالا رفتن قیمت حامل‌های سوخت، بحث خرید خودروهای کم مصرف بیش از پیش داغ شده است؛ به‌طوری‌که خرید خودروهایی ارزان‌قیمت اما پرمصرف دیگر اقتصادی به نظر نمی‌رسد. افزایش مصرف سوخت هم هزینه سنگینی به‌طور روزانه بر دوش خانواده‌ها می‌گذارد و هم موجب آلودگی هوا به‌ویژه در شهرهای بزرگ می‌شود. در نتیجه خودروسازان کاهش مصرف بنزین محصولاتشان را در اولویت قرار داده‌اند.

اما خریداران هنگامی‌که قصد خرید خودرو را دارند اطلاعات دقیقی از میزان مصرف خودروهای موجود در بازار ندارند و قادر به مقایسه آنها با یکدیگر نیستند. در بخش اول مقاله، تلاش شده تا میزان مصرف سوخت خودروهای داخلی و خارجی عرضه‌ شده در ایران را به شما گزارش دهیم.

نام خودرو مصرف سوخت ترکیبی (در هر 100 کیلومتر)
لکسوس CT200 H ۳.۸ لیتر
توجوی صندوقدار 4.9 لیتر
توجوی هاچ بک 4.9 لیتر
بی ام دبلیو ۳۲۸ 5.1 لیتر
هیوندای i20 5.6 لیتر
کیا پیکانتو 5.7 لیتر
میتسوبیشی لنسر تیپ ۲ دنده ای 5.7 لیتر
بی ام دبلیو ۳۲۰ فول 5.9 لیتر
تویوتا کرولا 6 لیتر
ولیکس C30 الیت اتومات 6 لیتر
تویوتا هایلوکس دیزلی 6.1 لیتر
بنز E200 مدل ۲۰۱۴ 6.1 لیتر
تویوتا یاریس سدان 6.3 لیتر
تویوتا یاریس صندوقدار 6.3 لیتر
تویوتا یاریس هاچ بک 6.3 لیتر
مزدا ۲ 6.3 لیتر
هیوندای اکسنت 6.4 لیتر
هیوندای ولاستر 6.4 لیتر
پژو ۲۰۷ دنده ای 6.4 لیتر
پژو ۲۰۶ اس دی V20 6.4 لیتر
پژو ۲۰۶ تیپ ۲ 6.4 لیتر
بنز C350 6.4 لیتر
مزدا ۳ ۱۶۰۰ 6.4 لیتر
بی ام دبلیو ۵۲۰ 6.4 لیتر
ام جی ۳۵۰ 6.4 لیتر
بی ام دبلیو ۵۲۸ 6.5 لیتر
ام وی ام ۱۱۰ (سه سیلندر) 6.5 لیتر
سابرینا هاچ بک 6.5 لیتر
سابرینا صندوقدار 6.5 لیتر
فولکس واگن بیتل 6.5 لیتر
پژو ۲۰۶ تیپ ۵ 6.6 لیتر
سوبارو XV 6.6 لیتر
میتسوبیشی لنسر ۱۸۰۰ فول 6.6 لیتر
پژو ۲۰۶ اس دی V8 6.6 لیتر
فولکس واگن بیتل (کروکی) 6.6 لیتر
بنز C200 6.6 لیتر
جک J5 6.6 لیتر
بنز C180 فول 6.7 لیتر
هیوندای i40 صندوقدار 6.8 لیتر
رنو مگان ۱۶۰۰ تیپ ۲ 6.8 لیتر
بی ام دبلیو Z4 23i 6.8 لیتر
بی ام دبلیو Z4 28i 6.8 لیتر
بی ام دبیلو Z4 20i 6.8 لیتر
پارس تندر ۹۰ 6.9 لیتر
تندر ۹۰ E1 6.9 لیتر
تندر ۹۰ E2 6.9 لیتر
سایپا ۱۱۱ LE 6.9 لیتر
سایپا ۱۱۱ EX 6.9 لیتر
سایپا ۱۱۱ SE 6.9 لیتر
سایپا ۱۱۱ SL 6.9 لیتر
سایپا ۱۱۱ SX 6.9 لیتر
سایپا ۱۳۲ دوگانه 6.9 لیتر
سایپا ۱۳۲ LE 6.9 لیتر
تندر ۹۰ E2 (دوگانه) 6.9 لیتر
تندر ۹۰ E2 (بنزینی) 6.9 لیتر
تندر ۹۰ (لوگان E1) 6.9 لیتر
مینی کوپر S 6.9 لیتر
بنز E200 6.9 لیتر
پیشنهاد مطالعه:  فیلتر بنزین یا صافی سوخت؟ | زمان تعویض فیلتر بنزین

آگاهی از مصرف بنزین خودرو

امروزه میزان مصرف سوخت خودرو در بیشتر کشورهای دنیا به دلیل افزایش قیمت حامل‌های انرژی و مالیات‌های سنگین در نظر گرفته‌شده برای خودروهای آلاینده، از اهمیت بالایی برخوردار شده است. مصرف سوخت به عوامل متعددی نظیر سرعت، شتاب خودرو، عملکرد موتور، کیفیت سوخت مصرفی، میزان وزن و تعداد سرنشینان خودرو، استفاده از تجهیزاتی مانند بخاری و کولر و حتی باد لاستیک‌ها وابسته است.

آگاهی از میزان مصرف سوخت خودرو تنها به جنبه اقتصادی آن خلاصه نمی‌شود. بلکه یکی از راه‌های ساده برای تشخیص سلامت خودرو و عملکرد بهینه موتور ثبت میزان مصرف سوخت است. در واقع خودروی شما باید در یک مسیر ثابت همواره میزان ثابتی از بنزین را مصرف کند.

فرمول محاسبه مصرف سوخت خودرو

شما می‌توانید برای نحوه محاسبه مصرف سوخت خودرو به شیوه زیر عمل کنید:

نحوه محاسبه مصرف سوخت خودرو

پیش‌شرط این محاسبه آگاهی از میزان بنزین موجود در باک خودرو است؛ بنابراین پیش از آزمایش باک را کاملاً پر کنید. سپس کیلومتر فعلی خودرو را نیز یادداشت کنید. برای مثال فرض کنید باک خودرو ظرفیت 50 لیتری دارد و عدد کیلومتر نیز 10000 را نشان می‌دهد.

پس از چند روز با خالی شدن تقریبی باک خودرو پیش از سوخت‌گیری مجدد عدد کیلومتر شمار را دوباره یادداشت کنید. با این حال خودروی شما همیشه چند لیتر بنزین در باک خود دارد برای مثال در سوخت‌گیری مجدد شما 43 لیتر بنزین زده‌اید و کیلومتر شمار نیز عدد 10501 را نشان می‌دهد. تفاضل این عدد از رقم پیشین 501 کیلومتر خواهد بود. این عدد میزان مسافت طی شده میان دو بار سوخت‌گیری را نشان می‌دهد.

حال برای آخرین مرحله محاسبه مصرف سوخت خودرو باید عدد 43 را در 100 ضرب کرده و بر این رقم تقسیم کنید. عدد به‌دست‌آمده مصرف بنزین خودرو شما در 100 کیلومتر را نشان می‌دهد. این عدد برای مثال فوق 8.58 لیتر خواهد بود. این عدد را فراموش نکنید و ترجیحاً آن را در جایی یادداشت نمایید تا در سنجش‌های بعدی اگر با افزایش چشمگیری مواجه شدید سریعاً به مکانیک خودرو مراجعه کنید. (منبع)

نکات محاسبه مصرف سوخت خودرو

نکته مهم آنکه می‌توانید این عدد را با میزان مصرف سوختی که در دفترچه مشخصات خودرو نیز قید شده مقایسه کنید. هر خودرو بسته به نوع موتور، وزن، کاربری و طراحی مصرف مخصوص به خود را دارد. اگر هم به دفترچه خودرو دسترسی ندارید می‌توانید با مراجعه به وب‌سایت شرکت سازنده به این اطلاعات دست یابید.

دقت کنید که این آزمایش باید برای مسیری‌های ثابت و با شرایط یکسان انجام شود. مسافرت و حرکت در جاده به دلیل سرعت بالاتر از استاندارد شهری مصرف بنزین متفاوتی دارد.

همچنین مسیرهای پر ترافیک به علت درجا کار کردن خودرو در مسافت طی کمتر مصرف سوخت بیشتری را نشان می‌دهند؛ بنابراین برای کاهش خطای سنجش خود بهتر است از مسیرهای همیشگی استفاده کنید.

بهترین زمان برای سوختگیری خودرو

بخشی از مشکل مصرف سوخت به کیفیت سوخت و شیوه سوختگیری بازمی‌گردد. شاید این حرف کمی احمقانه به نظر رسد اما احتمالاً از خیلی‌ها شنیده‌اید که بعضی جایگاه‌ها همراه بنزین هوا هم می‌فروشند. اما چاره چیست؟

ورود هوا به باک خودرو در بیشتر مواقع ارتباطی به کلاه‌برداری و کم‌فروشی ندارد. قطعات و لوازم مورد استفاده در پمپ‌های بنزین تا سال‌ها کار می‌کنند و قطعاً به‌مرور فرسوده می‌شوند.

هنگامی‌که شما در ساعات شلوغ و پر رفت‌وآمد پمپ ‌بنزین‌ها اقدام به سوختگیری می‌کنید این قطعات با دقت کافی عمل نمی‌کنند و احتمال ورود مقداری هوا به باک خودرو بیشتر می‌شود. بنابراین سعی کنید در ساعات خلوت ابتدایی صبح یا انتهای شب به پمپ بنزین مراجعه کنید. افزون بر این آخر هفته‌ها نیز زمان مناسبی برای سوختگیری نیست.

پیشنهاد مطالعه:  تنظیم موتور ماشین - هزینه و آموزش تنظیم موتور خودرو

همان‌طور که در بالا ذکر شد بهترین زمان برای سوختگیری هنگام طلوع آفتاب یا نیمه‌های شب است. این موضوع مزیت دیگری هم دارد. در این ساعات به دلیل کاهش دمای هوا، بنزین سردتر و متراکم‌تر است و در نتیجه بنزین خالص بیشتری به باک خودروی شما وارد می‌شود.

کاهش مصرف سوخت خودرو

بسیاری رانندگان از مصرف سوخت خودروی خود گلایه دارند. این نارضایتی هنگامی‌که قیمت سوخت خودرو روزبه‌روز بالاتر می‌رود جنبه‌ جدی‌تری پیدا می‌کند.

بخشی از این مصرف بالا به دلیل عملکرد طبیعی خودرو و گاهی هم ناکارآمدی موتور اتومبیل است. برخی خودروها از بدو خرید مصرف سوخت بالایی دارند و در دفترچه راهنمای خودرو نیز مقدار آن قید شده است اما ظاهراً تنها چیزی که مورد توجه ما قرار نمی‌گیرد همین چند صفحه اطلاعات مفید است. در هر حال کاهش مصرف سوخت همواره یکی از دغدغه‌های رانندگان محسوب می‌شود. اگر شما نیز این نگرانی را دارید ممکن است آنچه در ادامه بیان می‌کنیم برایتان مفید باشد.

عمده راهکار ما در مدیریت مصرف سوخت تنها به استفاده از بنزین سوپر خلاصه می‌شود. اما در کشورهای اروپایی و آمریکایی به دلیل قیمت قابل‌توجه سوخت خودرو، مردم ترفندهای جالبی را برای کاهش مصرف سوخت به کار می‌گیرند. ترفندهایی که به‌طور غیر مستقیم موجب کاهش مصرف سوخت و نگاه داشتن پول بیشتر در جیب‌هایشان می‌شود.

کاهش مصرف سوخت خودرو

چه مواردی از کاهش مصرف بنزین خودرو جلوگیری می‌کنند؟

با خواندن فهرست زیر احتمالاً با مواردی روبرو می‌شوید که هیچ‌گاه به فکر رفع آنها نبوده‌اید، عواملی که گاهی هیچ هزینه‌ای بر دوش شما نمی‌گذارند اما به طور مستقیم باعث افزایش مصرف سوخت ماشین می شوند:

  • عدم تنظیم موتور خودرو
  • خاموش نکردن خودرو در هنگام توقف‌های طولانی مدت
  • استفاده از روغن موتور نامناسب و بی‌کیفیت که اصطکاک میان قطعات را زیاد می‌کند.
  • عملکرد نامناسب سنسور اکسیژن و فیلتر هوا
  • روشن بودن همیشگی سیستم تهویه خودرو
  • بالانس نبودن چرخ‌های خودرو
  • احتراق ناقص سوخت خودرو
  • عادات بد رانندگی
  • استفاده از چرخ و رینگ اسپرت
  • رانندگی با سرعت بالا
  • گرم کردن بیش از حد موتور در زمستان و …

راه‌های کاهش مصرف سوخت خودرو

شیوه‌هایی که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم در کاهش مصرف سوخت خودروی شما تاثیر مثبتی می‌گذارند.

انتخاب بنزین مناسب خودرو

عملکرد مناسب موتور خودرو به میزان زیادی به کیفیت سوخت و تناسب آن با استانداردهای موتور بستگی دارد. نوع بنزین مناسب موتور در داخل درب باک خودرو درج شده است. اگرچه در ایران تنها یک مدل سوخت در تمام جایگاه‌ها به فروش می‌رسد اما لااقل می‌توانید از سازگاری موتور خودرو با بنزین سوپر آگاه شوید.

هوشمندانه رانندگی کنید.

درجا کار کردن خودرو، روشن بودن کولر و استفاده بیش از حد از بخاری همگی عواملی هستند که مصرف سوخت خودروی شما را افزایش می‌دهند. خودروهای امروزی به زمان زیادی برای گرم شدن نیاز ندارند آنها پس از روشن شدن در هوای سرد تنها به 30 تا 60 ثانیه زمان برای انتقال روغن به تمام قسمت‌های موتور نیاز دارند.

حال آنکه برخی رانندگان برای گرم شدن خودرو و اتاقک آن تا 10 دقیقه نیز موتور را در حالت درجا روشن نگاه می‌دارند. از سوی دیگر پارک کردن خودرو در سایه یا استفاده از سایه‌بان هنگام پارک کردن در آفتاب موجب استفاده کمتر از کولر در فصل تابستان می‌شود. افزون بر تمام این موارد رانندگی در ترافیک جز افزایش بی‌رویه مصرف چیزی عاید شما نمی‌کند؛ بنابراین تلاش کنید تا در ساعات پیک ترافیک رانندگی نکنید.

  • رانندگی با سرعت بالای 100 کیلومتر موجب افزایش مصرف سوخت می‌شود. به‌طور میانگین اگر با سرعت 90 کیلومتر در ساعت رانندگی کنید 21 درصد بیشتر از هنگامی‌که با سرعت بالای 100 کیلومتر می‌رانید، مسافت طی می‌کنید.
  • همچنین خودروهای امروزی دیگر نیازی به درجا کار کردن برای گرم شدن ندارند. حتی اگر به این کار وسواس پیدا کرده‌اید می‌توانید با قرار دادن در دنده یک هم مسافتی را آهسته طی کنید و هم مصرف بنزین خود را کاهش دهید.
  • همواره نیز به میزانی یکنواخت به پدال‌های گاز و ترمز فشار وارد کنید. گاز و ترمز گرفتن ناگهانی علاوه بر آسیب به سایر قطعات خودرو موجب افزایش مصرف سوخت نیز می‌شود.
پیشنهاد مطالعه:  علائم خرابی سوزن انژکتور را بهتر بشناسید!

راه‌های کاهش مصرف سوخت خودرو

تعمیر و سرویس به‌موقع خودرو

هر چقدر که موتور خودروی شما به‌درستی کار کند اما سایر قطعات عملکرد مناسبی نداشته باشند شاهد کاهش مصرف سوخت خودرو نخواهید بود. برای مثال تنظیم نبودن فشار تایر خودروها از جمله عواملی هستند که به افزایش مصرف سوخت منجر می‌شود چراکه موجب افزایش سطح تماس و مقاومت خودرو می‌شوند.

به یاد داشته باشید که کاهش تنها 5PSI از فشار باد تایر موجب افزایش 2 درصدی مصرف سوخت می‌شود. همچنین هر 3 تا 5 هزار کیلومتر روغن موتور را تعویض کرده و به همراه آن فیلتر روغن را نیز جایگزین کنید. روغن فرسوده موجب اصطکاک بیشتر میان قطعات موتور می‌شود. فیلتر هوا نیز در عملکرد مناسب موتور مؤثر است. یک فیلتر هوای کثیف تا 5 درصد از بهره‌وری بنزین کم می‌کند.

ترک عادت کنید.

افزایش ناگهانی سرعت موجب پاشش بیش از حد نیاز بنزین به داخل موتور می‌شود اما اگر به‌آرامی پدال گاز خودرو را فشار دهید در طولانی مدت کاهش مصرف سوخت خودرو را مشاهده خواهید کرد. همچنین از گاز دادن پیش از خاموش کردن خودرو نیز اجتناب کنید.

نکات فنی کاهش مصرف سوخت خودرو

چندان فرقی ندارد چه خودرویی سوار می‌شود؛ توجه به کاهش مصرف سوخت خودرو از جمله مواردی است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت. خودروی پرمصرف علاوه بر هزینه، وقت زیادی هم از صاحب خود می‌گیرد و دائماً باید در راه پمپ بنزین باشد؛ اما اغلب رانندگان تصور می‌کنند که کاهش مصرف سوخت خودرو تنها با صرف هزینه ممکن است؛ بنابراین هرگاه یاد این موضوع می‌افتند شمع‌های کهنه را تعویض می‌کنند، فیلتر هوای جدید جایگزین می‌کنند و از فشار باد تایرها مطمئن می‌شوند.

با توجه بع نکات زیر و رعایت آنان می توان میزان مصرف بنزین خودروی خود را کاهش داد:

1- باد چرخ‌ها را همیشه تنظیم کنید. اصطکاک بیشتر چرخ‌ها باز زمین علاوه بر افزایش مصرف سوخت موجب لاستیک سایی نیز می‌شود.

2- افزودن وسایل اضافی مانند باربند موجب مقاومت بیشتر خودرو در برابر جریان هوا می‌شود که در نتیجه به افزایش مصرف سوخت می‌انجامد.

3- وزن بیشتر یعنی مصرف بالاتر، خودرو را سبک کنید و وسایل غیر ضروری را از صندوق عقب بردارید. باور کنید صندوق عقب انباری نیست!

4- سیستم ترمز به‌خصوص ترمز دستی را بررسی کنید. گاهی با وجود خارج بودن ترمز از مدار باز هم مقداری مقاومت در برابر حرکت وجود دارد که می‌تواند یکی از دلایل اصلی افزایش مصرف سوخت باشد.

محاسبه آنلاین مصرف بنزین ماشین

به عنوان بخش پایانی این مقاله، وبسایتی را به شما معرفی می کنیم تا بتوانید به صورت آنلاین، محاسبه مصرف سوخت خودرو را انجام دهید. در این وبسایت می توانید مشخصات فنی و مدل خودروی خود را وارد کرده و اطلاعات مصرف سوخت آن را دریافت کنید.(حتی خودروهای هیبریدی، الکتریکی و …)

محاسبه مصرف سوخت

توجه داشته باشید که این وبسایت برای خودروهای استاندارد جهانی مناسب است نه تولیدات ملی! برای ورود به وبسایت اینجا را کلیک کنید.

4.4/5 - (21 رای)
برچسب گذاری شده: بنزین, سوخت خودرو
ادمین 1 03/24/1401 04/15/1399
این مقاله را به اشتراک بگذارید
فیس بوک توییتر پست الکترونیک لینک را کپی کنید
نظرات 4 نظرات 4
  • ایمان گفت:
    10/12/1398 در 12:47

    سلام و خسته نباشید..واقعا مطالب سایت شما عالیه…بنده همیشه مطالب سایت شما رو دنبال میکنم کاملا مفید و خوب…

    پاسخ
  • خ بمانی گفت:
    01/27/1402 در 08:45

    با سلام بابت انتقال اطلاعات عالی سپاس ??

    پاسخ
    • سولماز کاظم نژاد گفت:
      01/27/1402 در 09:11

      سلام دوست عزیز
      امیدواریم مفید واقع بوده باشه

      پاسخ
  • بازتاب: نکاتی در رابطه با سوپاپ (2) - ره آفرین مطلوب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خرید آنلاین لوازم یدکی

لوازم یدکی سایپا

لوازم یدکی ایرانخودرو

لوازم یدکی ام وی ام

لوازم یدکی لیفان

لوازم یدکی برلیانس

اپلیکیشن ماشین نو

مطالب مرتبط

چگونه لنت ترمز مناسب برای جیلی خود انتخاب کنیم؟
دانستنی‌های خودرو

چگونه لنت ترمز مناسب برای جیلی خود انتخاب کنیم؟

توسط سولماز کاظم نژاد 12/25/1403
زمان‌بندی تعویض روغن گیربکس جیلی
دانستنی‌های خودرو

زمان‌بندی تعویض روغن گیربکس جیلی برای افزایش طول عمر خودرو

توسط سولماز کاظم نژاد 12/19/1403
زمان مناسب برای تعویض شمع‌ها در خودروهای ام وی ام
دانستنی‌های خودرو

زمان مناسب برای تعویض شمع‌ها در خودروهای ام وی ام

توسط تفرشی 12/19/1403
روغن موتور مناسب برای خودروهای ام‌ جی 6
دانستنی‌های خودرو

 نکات کلیدی در انتخاب روغن موتور مناسب برای خودروهای ام‌ جی 6

توسط تفرشی 12/01/1403
خرید لوازم یدکی برای خودروهای دانگ فنگ H30 کراس
دانستنی‌های خودرو

راهنمای جامع خرید لوازم یدکی برای خودروهای دانگ فنگ H30 کراس

توسط تفرشی 12/01/1403
راهنمای جامع خرید لوازم یدکی برای خودروهای کیا سراتو
دانستنی‌های خودرو

راهنمای جامع خرید لوازم یدکی برای کیا سراتو

توسط تفرشی 12/01/1403

دسته بندی مقالات

  • اخبار خودرو
  • اطلاعات بیمه
  • خرابی و تعمیر خودرو
  • دانستنی‌های خودرو

پیوندها

فروشگاه لوازم یدکی
فروش در ماشین نو

ارتباط با ما

تلفن پشتیبانی : 02191301374

ساعات کاری مرکز تماس : شنبه تا چهار شنبه ساعت 8:30 تا 18:00 و روز پنجشنبه ساعت 9 تا 14

آدرس : تهران ،خیابان جمهوری ، نرسیده به خیابان ملت ، کوچه مراغه ای ، بن بست یاس شرقی پلاک ۱۱

Welcome Back!

Sign in to your account

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟